Pages

Targul de Nunti Iasi 2010

      Primul post! Prin intermediul acestui blog va vom tine la curent cu toate evenimentele la care echipa foto-video-arena participa.

      La inceputul lunii februarie, echipa Arena a fost prezenta din nou la Targul de Nunti de la Polivalenta. Am avut ocazia astfel sa expunem serviciile noastre unui mare numar de viitori miri ce urmeaza sa aiba evenimentul in 2010 sau 2011.
      Ca si noutati pentru acest sezon am prezentat studioul mobil Elinchrom ce-l putem deplasa la locul petrecerii sau sedintei foto de interior, sistemul de stabilizare video Varizoom cat si ideea echipei de 3 persoane (un fotograf, un cameraman si o a 3-a persoana fotograf/cameraman in functie de necesitati pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului).
      Pentru cei ce au optat pentru aceasta varianta este inclusa in oferta si asa zisa sedinta Trash the Dress (TTD) realizata intr-o data ulterioara nuntii.
     Pentru pretentiosi exista acum si Love the Dress, o sedinta foto ce are loc dupa nunta pe durata mai multor ore si in mai multe locatii.

Mai jos am postat un filmulet facut pe perioada targului cat si un slide ce contine cateva fotografii trase de Tudor.



No comments:

Post a Comment